Ocean Copenhagen

Ocean Copenhagen kontaktede os med ønsket om at øge deres salg og tilstedeværelse på Facebook og instagram som bærende salgskanal i deres marketing mix. Førhen var de primært webshop drevet og de fik deres trafik gennem netværk og website.

Udfordringen hos Ocean var at de bevægede sig i en benhård branche med mange om buddet i den prisklasse, så vi skulle hos Nord Media derfor prøve at tiltrække en masse nye kunder, men samtidig også beholde eksisterende.

3 key facts:
– Vækst i omsætning på Facebook: 80%
– ROAS(Return on ad spend) 1,211%
– Vækst i organisk trafik 250%

Se siden

For at Ocean Copenhagen skulle kunne adskille sig den hårde konkurrence fra deres konkurrenter gik vi hurtigt og effektivt ind og skræddersyede en målrettet og optimeret Facebook og Instagram strategi, som vi eksekverede på igennem 2 måneder.

 

Resultatet:

Vi har med vores Social Media strategi formået at levere direkte værdi i form af et kæmpe boost i salg og gjort Facebook til Ocean Copenhagens nu største salgskanal, men også leveret kæmpe værdi i form af brand awarreness og organisk trafik på både Instagram og Facebook.

Vi har med vores strategi ramt kernemålgruppen og skabt stor succes, men vi har derudover også efterfølgende vejledt og hjulpet Ocean Copenhagen til hvordan de også selv varetager den videre succes.

Se siden
Share